10/27/2017

Kako zalepiti bazen dušek loptu i dobar lepak za plastiku

Čime da zalepim bazen, dušek, loptu od PVC-a?


Saragota PVC

U ovom postu ću vam predstaviti  italijanski lepak za lepljenje PVC Saratoga. Njegov zvanični naziv je Lepak za meke plastične materijale uniplast PVC. Ovaj lepak možete naći u svim bolje snabdevenim radnjama, farbarama i ostalim prodavnicama te namene.

Pišem ovo jer sam se dosta mučio lepljenjem bazena i nikako nisam nalazio odgovarajući lepak baš za ovu namenu a sa ovim lepkom sam uspeo da rešim problem i da zalepim bazen. Kasnije sam ga koristio i u kombinaciji pvc staklo i zavrsio mi posao. Izuzetan je lepak a cena mu je oko 3-4 eura.

Zašto je baš ovo dobar lepak za plastiku?


 Saratoga uniplast pvc je lepak specijalno formulisan za lepljenje savitljivih i krutih plastičnih materijala, veštačke kože, plastificiranog pvc-a, poliuretana i neekspandiranog polistirena u kombinacijama ili u kombinaciji sa mekanom kožom, stavljenom kožom, štofom i kartonom.

PVC saragota lepak

 Saratoga uniplast PVC lepak je transparentan ne pušta konce i ne ostavlja fleke na plastici a takođe ne žuti. Njime možete zalepiti tende, stolnjake, plastične čizme, plastične čamce, balone, pojaseve za spasavanje, sedišta na naduvavanje, baštenska creva, plastičnu ambalažu, plastične ivice suncobrana i tako dalje. 

 Takođe se uniplast PVC lepkom mogu lepiti odvodni kanali, komandne table automobila, kamp-prikolica a možete lepiti i tašne, kofere, kaiševe, tapacirunge i presvučene stolice. 

 Najbolje rezultate lepljenje postiže na mekanoj i štavljenoj koži, štofu, papiru i kartonu. 

Način korišćenja Saratoga PVC lepka:


 Sve površine moraju biti čiste i suve. Razmazati ravnomerno uniplast pvc-a na obe strane i sačekati dva do pet minuta da se lepak osuši. Zatim sastaviti delove držeći i snažno pritisnute nekoliko sekundi.
 Za popravke rupa i većih pukotina koristiti PVC zakrpu.

 Čišćenje:

 Čišćenje se vrši acetonom, benzinom ili alkoholom.

uputstvo lepak Saragota

 Neželjena dejstva uniplast PVC lepka saratoga 


Uniplast PVC lepak može da iritira oči i disajne puteve i kožu. Višekratno izlaganje može da dovede do suvoće i ispucalosti kože. Udisanje isparenja može da izazove pospanost i vrtoglavicu.

Skladištenje i čuvanje:


 Čuva se dalje od otvorenog plamena i varnica i prilikom rada nikako ne smete pušiti u slučaju kontakta sa očima i sport i odmah vodom.


Kako zalepiti bazen dušek loptu i dobar lepak za plastiku М 5 of 5
Čime da zalepim bazen, dušek, loptu od PVC-a? U ovom postu ću vam predstaviti  italijanski lepak za lepljenje PVC Saratoga. Njego...

Нема коментара :