12/14/2016

Adsense verifikacija? Kako da verifikujem adsense nalog?

Verifikacija adrese za Adsense

Ako ste se prijavili na adsense sa ciljem da zaradjujete od google reklama na vašem blogu ili sajtu onda morate proći i proces verifikacije vaše adrese. Naravno pod pretpostavkom da ste izabrali opciju isplate čekom na adresu koju ste uneli prilikom prijavljivanja na google adsense.

verifikovati adresu za adsense

Kako da verifikujem adsense nalog?

Predpostavljate da to automatski znači da vi nećete dobiti ni cvonjak od google reklama ako ste uneli lažnu adresu.
Proces verifikacije za Adsense će sam google pokrenuti kada vaša zarada dostigne nekih 10 tak eura. Prilikom logovanja na adsense nalog videćete u crvenom polju obaveštenje "your payments are currently on hold because you have not verified your address" kao na slici:
ad sense verifikacija

Klikom na to obaveštenje vi dobijate informaciju da vam google čestita na trenutnoj zaradi i da će vam poslati poštom PIN kod koji trebate da unesete i verifikujete adresu.
 
ad sense verifikacija i

Imate oko mesec dana za prijem pošte i unos PIN koda a ukoliko i ne dobijete poštu posle određenog vremena vi možete zahtevati novi PIN kod.

adresa ad sense pin

Kada ću dobiti pismo od google-a za Adsense?

Obično se čeka nekih 15 dana zbog ažurnosti naših pošta. To uglavnom ostavlja dosta prostora za verifikaciju adrese. Postupak je brz i trebate da odete na Adsense nalog.
Pročitajte vaš PIN i unesite na sajtu kao na slici:
 
ad sense verifikacija 1

Kada popunite sva polja koje traže i unesete tačan PIN vi ste automatski verifikovali adresu. Prvu isplatu sa google Adsense-a možete očekivati kada zaradite minimum 70 eura.  

ad sense verifikacija 2

  Adsense verifikacija zaključak

 Sada vam ostaje samo da radite na sadržaju sajta i da što više zaradite od adsense reklama. Imajte na umu da je sadržaj najbitniji i da reklame neće privući korisnike. Sa druge strane jedino što će vam povećati prihod su opet korisnici. Korisnike ćete uvećati samo dobrim i kvalitetnim sadržajem. U početku deluje nezamislivo teško pogotovu pored velike konkurencije koja je prisutna u svim segmentima. Ono što je bitno je da ako to radite srcem a google to prepoznaje svojim algoritmima i takve tekstove više vrednuje i povećava im prisutnost u pretrazi.
Srećno sa vašim Adsense oglašavanjem.
Adsense verifikacija? Kako da verifikujem adsense nalog? М 5 of 5
Verifikacija adrese za Adsense Ako ste se prijavili na adsense sa ciljem da zaradjujete od google reklama na vašem blogu ili sajtu onda...

Нема коментара :