12/28/2016

Gledanje iptv online - Besplatni tv kanali uzivo na internetu

IPTV online - gledanje besplatnih tv kanala uzivo preko interneta


gledanje iptv online internet besplatni kanali uživo


Evo mali osvrt i na gledanje besplatnih tv kanala uzivo preko interneta, kratko rečeno IPTV.

IPTV je akronim za internet protokol televiziju a to znači da vam treba neki uređaj i program za obradu signala koji dobijete putem neta.
Ako hoćete IPTV da gledate na kompjuteru ili smart telefonu treba vam samo program.


Koji je dobar program za IPTV imate objašnjeno u članku Kodi XBMC medija plejer pa pročitajte više o njemu i skinite ga sa linka https://kodi.tv/download

Pored Kodija dobar je i VLC player.

Znaci preporucujem KODI.

Dakle sam program koji skinete a reklamira se kao program za gledanje IPTV je beznačajan ukoliko nemate linkove i addon-e ka serverima koji strimuju te kanale uživo.

Ne morate da imate baš linkove posebno za svaki kanal. Možete u programu KODI instalirati plugin sa srpskim, hrvatskim, bosanskim i ostalim balkansnim kanalima i preko njega gledati dosta kanala bez ikakve uplate.

Tu se nude mahom besplatni kanali koje imate u osnovnim paketima mnogih provajdera a koje vam oni naplaćuju.

Ako želite videti neke od kanala i bez ikakve instalacije programa za gledanje IPTV onda posetite sajt tvboxuzivo24 ali ne preporucujem jer preteruju sa reklamama.
Sa druge strane na sajtu Livetvkodisrbija imate i informacije za plugin sa IPTV balkanskim kanalima za KODI. Ono najbolje kod LivetvkodiSrbija plugina je da nemate reklame.

Kada instalirate LivetvkodiSrbija addon mozete gledati dosta kanala iz regiona.

Da li je gledanje tv kanala uzivo preko interneta baš besplatno?


I ovo nije baš lako odgovoriti. Ja se vodim činjenicom da u životu ništa nije besplatno. Tako da ako ne platiš u novcu platićeš nekako drugačije samo je pitanje šta tebi lično odgovara i da li zadovoljava tvoje potrebe.

Konkretno ovde je problem sa tim linkovima. Čak iako nađete linkove za neki kanal oni ne traju dugo. Neki traju par dana neki mesec dana pa vi opet morate iznova tržiti linkove tako da ako aktivno gledate TV i to vam je bitno preko dana vi bolje nemojte to da radite ovako već platite za tu uslugu provajderu. On će umesto vas to raditi a vi ćete samo šaltati kanale.

Kod livetvkodisrbija addona je dobro sto se tu prilicno cesto azuriraju linkovi pa skoro uvek rade tako da je to najbolji nas plugin za Kodi.

Zašto IPTV na internetu umesto telekoma ili drugih IPTV provajdera?


Ne bih ovo ni pisao da ni sam nisam revoltiran užasnim izborom kanala u osnovnom paketu koji plaćam 10 eura a od svih njih gledam možda 3-4 kanala.
I pored toga  što plaćam u najmanju ruku sam očekivao da ću gledati kanale bez reklama makar na stranim kanalima.

Ali prevario sam se, iako plaćam za neku uslugu ja imam i naše reklame na discoveriju i history i ostalim kanalima koje su naknadno ubačene.
 Ja inače ne gledam mnogo TV tako da meni lično i gledanje na Kodiju odgovara.
Ono što bih ja voleo da gledam oni i ne nude u osnovnom paketu a većina nas čisto pusti tv koliko da nešto galami u kući.

Placanje osnovog IPTV paketa je bukvalo bacanje para jer tu nemate nijedan kvalitetan filmski kanal.
Bolje za iste pare uzeti NETFLIX ili drugi slican internet servis.  Na kraju ako proguglate na netu pronaci cete mogo boljih ponuda za IPTV koji su jeftiniji od lelekoma i imaju mnogo veci izbor kanala.
Prednosti placanja drugih IPTV provajdera su te sto mozete platiti za mesec dana i to sve odgledati na kompu ili Adroid TV uredjaju pa ako vam se ne svidi mozete promeniti operatera.
Kod telekoma i ostalih morate potpisati ugovor na minimum 2 godine.
Jedini provajder koji je vredan pomena je SBB koji u osnovnom paketu daje najvise i mozete uzeti samo STB uredjaj i gledati preko bilo cijeg neta.


Korisni linkovi:
Livetvserbia addon                                             http://livetvkodiserbia.com/
Kodi                                                                    https://kodi.tv/

U narednim postovima procitajte kako da instalirate addon za gledanje filmova za KODI a objasnicu vam za dva najbolja addona a to su The Crew i Exodus redux. Za pretragu na blogu koristite oznake na dnu strane pa klikom na pojam kodi izacice vam svi clanci sa tom tematikom.






Gledanje iptv online - Besplatni tv kanali uzivo na internetu М 5 of 5
IPTV online - gledanje besplatnih tv kanala uzivo preko interneta Evo mali osvrt i na gledanje besplatnih tv kanala uzivo preko int...

Нема коментара :